Multumesc

Draga cititorule, in primul rand iti multumesc ca te-ai abonat la newsletter. Descarca acum materialul gratuit pe care ti l-am promis:

5 pasi sa eliberezi kilograme sanatos si definitiv

Am ales sa iti ofer gratuit acest material pentru ca este important sa te preocupe sa eliberezi kilograme si sa iti pastrezi in acelasi timp sanatatea. Te incurajez sa aplici cei 5 pasi pe drumul eliberarii de kilograme si sa observi diferenta. De asemenea te invit sa imi scrii orice nelamurire ai referitoare la acesti pasi la adresa de mail

manuela@nutritionistultau.ro

Parerea fiecarei persoane este importanta pentru mine si mi-ar face placere sa citesc comentariile tale la articolele din Prima pagina.

Orice comentariu pe care il faci la articolele de pe site poate inspira alte persoane aflate pe drumul eliberarii de kilograme.

Urmareste newsletterele de la Nutritionistul tau pentru ca vei primi informatii cu ajutorul carora poti ajunge la armonie si echilibru legat de greutatea ta si de felul in care arati si te simti.

“Daca este important pentru tine vei gasi o cale. Daca nu, vei gasi o scuza.” 

Ryan Blair

Sunt convinsa ca impreuna putem invata si actiona astfel incat sa facem cele mai bune alegeri culinare pentru sanatatea noastra.

O zi plina de alegeri “ sanatos de bune” pentru tine,

Manuela

Nutritionistul tau

9 thoughts on “Multumesc”

  1. Multumesc ptr. articol este interesant.Ma bucur daca primesc niste sfaturi in legatura cu nutritia.Eu nu sint grasa am 50 kg.dar nu sint nici inalta ..Dar intotdeauna e bine sa primesti niste sfaturi.Va doresc o zi minunata.Silvia

  2. Multumesc pentru accept! Este foarte important pentru mine sa in teleg cum sa ma eliberez de kg. dar si cum sa ma mentin.Am fost operata de tiroida acum 3 luni si am deja 3 kg in plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *